Concurs de Fotografia CAdA “El valor del comerç d’Alaquàs”

CAdA, Comerciants Associats d'Alaquas, llança a partir de hui la seua ja tradicional campanya de sensibilització pel consum en el xicotet comerç d'Alaquàs. Materialitzada, aquesta vegada, en un Concurs de Fotografia sota el tema "El valor del comerç d'Alaquàs".

Aquesta iniciativa compta amb el suport de AFA, Associació Fotogràfica d'Alaquàs, i el nostre sempre incondicional Ajuntament d'Alaquàs.

El termini de recepció de les obres s'obrirà del 10 al 24 de setembre, on els participants poden presentar fins a un màxim de 3 fotografies.

S'atorgaran 3 premis, designats per un Jurat professional i especialitzat. I un  premi en mans del vot popular mitjançant la plataforma Facebook. Els noms dels guanyadors o guanyadores es faran públics a mitjans d'octubre.

Les millors fotografies seran seleccionades, al costat de les premiades, per a ser exposades en els mupis municipals d'Alaquàs, creant així un recorregut expositiu per tot el poble accessible atot el món.

Per a més informació, consulta les Bases de Participació ací.

Aprofita! Tens tot el mes d'agost per a fer la foto perfecta. Volem veure les vostres obres!

 


CAdA, Comerciants Associats d'Alaquas, lanza a partir de hoy su ya tradicional campaña de sensibilización por el consumo en el pequeño comercio de Alaquàs. Materializada, esta vez, en un Concurso de Fotografía bajo el tema "El valor del comercio de Alaquàs".

Esta iniciativa cuenta con el apoyo de AFA, Associació Fotogràfica d’Alaquàs, y nuestro siempre incondicional Ayuntamiento de Alaquàs.

El plazo de recepción de las obras se abrirá del 10 al 24 de septiembre, donde los participantes pueden presentar hasta un máximo de 3 fotografías.

Se otorgarán 3 premios, designados por un Jurado profesional y especializado. Y un 4º premio en manos del voto popular mediante la plataforma Facebook. Los nombres de los ganadores o ganadoras se harán públicos a mediados de octubre.

Las mejores fotografías serán seleccionadas, junto a las premiadas,  para ser expuestas en los mupis municipales de Alaquàs, creando así un recorrido expositivo por todo el pueblo accesible a todo el mundo.

Para más información, consulta las Bases de Participación aquí.

¡Aprovecha! Tienes todo el mes de agosto para hacer la foto perfecta. ¡Queremos ver vuestras obras!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Valoración*