CAdA entrega los premios a las mejores fotografías sobre el comercio de Alaquàs.

CAdA fa entrega dels premis a les millors fotografies sobre el comerç d'Alaquàs.

Aquesta tardor, l'associació de comerciants ha realitzat la seua tradicional campanya de sensibilització organitzant un concurs de fotografia.

"En CAdA i en els nostres comerços, tenim una visió de què és el comerç d'Alaquàs, enguany hem convidat a la ciutadania a fixar el seu objectiu, a capturar instants de la vida comercial d'Alaquàs amb la finalitat d'observar com ens veuen des de fora" –ha afirmat Flori Martínez, presidenta de l'entitat.

La convocatòria ha suposat un èxit de participació, han participat un total de 38 obres i, sobretot, de qualitat de les instantànies, que han sabut capturar el sentit i els valors que té el comerç en el municipi.

"El jurat tenia una labor difícil, es tractava de posar en valor la importància i singularitat del comerç local com a eix vertebrador de la vida social, cultural i econòmica i ens ha sorprés les diferents mirades que sobre el nostre comerç són capaços de captar les persones".

Ahir a la vesprada, en el Castell d'Alaquàs, es van lliurar els premis del jurat a Lidia Pérez García, José Raúl Tárrega Roselló i a Francisco Javier González Nieto. La guanyadora del primer premi va rebre també el premi de la votació popular –realitzat a través de Facebook al començament d'octubre- que feliçment coincideix amb la decisió del jurat.

Així mateix, dotze obres escollides formen part d'un catàleg que s'ha editat per a l'ocasió i estan exposades en els mupis municipals, cedits per l'Ajuntament, perquè tota la ciutadania puga contemplar les obres "a peu de carrer", una analogia que a l'organització del concurs li va semblar més que encertada.

CAdA entrega los premios a las mejores fotografías sobre el comercio de Alaquàs.

Este otoño, la asociación de comerciantes ha realizado su tradicional campaña de sensibilización organizando un concurso de fotografía.

“En CAdA y en nuestros comercios, tenemos una visión de qué es el comercio de Alaquàs, este año hemos invitado a la ciudadanía a fijar su objetivo, a capturar instantes de la vida comercial de Alaquàs con el fin de observar cómo nos ven desde fuera” –ha afirmado Flori Martínez, presidenta de la entidad.

La convocatoria ha supuesto un éxito de participación, han participado un total de 38 obras y, sobre todo, de calidad de las instantáneas, que han sabido capturar el sentido y los valores que tiene el comercio en el municipio.

“El jurado tenía una labor difícil, se trataba de poner en valor la importancia y singularidad del comercio local como eje vertebrador de la vida social, cultural y económica y nos ha sorprendido las distintas miradas que sobre nuestro comercio son capaces de captar las personas”.

Ayer por la tarde, en el Castell d’Alaquàs se entregaron los premios del jurado a Lidia Pérez García, José Raúl Tárrega Roselló y a Francisco Javier González Nieto. La ganadora del primer premio recibió también el premio de la votación popular –realizado a través de facebook a comienzos de octubre- que felizmente coincide con el fallo del jurado.

Asimismo, doce obras escogidas forman parte de un catálogo que se ha editado para la ocasión y están expuestas en los mupis municipales, cedidos por el Ayuntamiento, para que toda la ciudadanía pueda contemplar las obras “a pie de calle”, una analogía que a la organización del concurso le pareció más que acertada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Valoración*