XX MERCAT SOLIDARI 2020

mercat-solidari-alaquas

Com cada Nadal, torna el Mercat Solidari que s'organitza al costat del Castell d'Alaquàs, en la Plaça de la Constitució.

La jornada del mercat serà el pròxim 5 de gener, de 10 hores del matí a les 21 hores de la nit.  Els veïns i veïnes que tradicionalment compren els últims detalls la Nit de Reis podran gaudir de la presència de les organitzacions no governamentals i col·lectius socials que any rere any comparteixen els seus productes i temps amb tots nosaltres eixe dia.

Tots els diners recaptats per la Casa Joventut Sauqala, la Comissió Solidaria i l'Alumnat Actiu aniran per al projecte de JOC SOLIDARI 2020.

VOLS COL·LABORAR?

CAMPANYA DE RECOLLIDA D'OBJECTES:

  • SI ETS UN PARTICULAR:  Des del mes de novembre i fins al 21 de desembre, les famílies i joves que vullguen, podran donar qualsevol objecte, joguet o llibre que estigui en bon estat i dipositar-lo en El Passatge (Av.Blasco Ibáñez, 57. Alaquàs)
  • SI ETS UNA ENTITAT DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL I ONG'S: Podràs inscriure't fins al 10 de desembre per a la teua participaciò emplenant els documents adjunts. Més informació: 961 502 343 / departamentjoventut@alaquas.org / @alaquasjove

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Valoración*