FAMÍLIA CAdA

NG Classic

Qui hi ha a l’altre costat de NG CLASSIC?

El taller de restauracions de motos NG CLASSIC és una societat en la qual Núria i Giancarlo estan plasmant els somnis de cadascun dels clients que venen per a convertir la seua moto en alguna cosa seu, únic i especial.

Clients o més ben dit apassionats per les motos clàssiques que volen tornar a veure brillar les seues motos.

Tenim la sort de complir somnis fent el que més ens agrada, restaurant una moto clàssica fent un pas més fins on ens porte la imaginació.

Comerç del mes en Alaquàs

Per què has obert el teu negoci a Alaquàs?

Perquè Nuria és d’ací de tota la vida, i coneix el poble i creiem és un bon lloc, a més les instal·lacions són el que necessitàvem per al nostre negoci, una nau industrial en Camí vell de Torrent prop de tot i de tots. Poder anar a treballar caminant des de les nostres cases ens sembla tot un privilegi que no tots poden tindre.

A més, que millor que poder conéixer a molts dels teus clients i poder assessorar-los i ajudar-los en tot el que necessiten i els puguem oferir.

Creiem que Alaquàs és un poble en creixement que compta amb comerços de tota mena i volem que continue creixent aportant el nostre granet d’arena.

Per què formeu part de CAdA?

Perquè pense que l’associació és una ferramenta que ens permet treballar en equip pels interessos de tots i la unió fa la força.

És important el treball que es realitza des de l’associació i les campanyes que fan que es moga el comerç local

Alguns avantatges que hàgeu obtingut de formar part de CAdA

Entre les més notables per a nosaltres és el tema de publicitat, ja que tant en les campanyes com en les fires que s’organitzen els clients tenen present que comerços formen part de l’associació i tenim ocasió de fer-nos més visibles.

Motos NG