Lliurament dels Premis de la Campanya Nadalenca de CAdA

El dimarts passat, 15 de gener, va tindre lloc el lliurament de Premis del Sorteig Nadalenc que el CAdA acostuma, des de fa uns anys, a donar. La cita es va donar en el Castell d'Alaquàs, passades les 20:30 h.

Un total de 6.000€, repartits en 20 premis de 300€. Els guanyadors i guanyadores van poder gaudir d'aquest moment al costat de l'alcaldessa del municipi, Elvira García, la presidenta de l'associació de comerciants, Flori Martínez, i altres representants de la mateixa, veïns i amics, i mitjans convocats.

El martes pasado, 15 de enero, tuvo lugar la entrega de Premios del Sorteo Navideño que el CAdA acostumbra, desde hace unos años, a dar. La cita se dio en el Castillo de Alaquàs, pasadas las 20:30 h.

Un total de 6.000€, repartidos en 20 premios de 300€. Los galardonados y ganadoras pudieron disfrutar de este momento junto a la alcaldesa del municipio, Elvira García, la presidenta de la asocicación de comerciantes, Flori Martínez, y otros representantes de la misma, vecinos y amigos, y medios convocados.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Valoración*