La Fira del Comerç de Alaquàs, tot un èxit!

banner_FB_a-Peu-de-carrer_2018

Èxit rotund de la Fira Comercial d'Alaquàs "A Peu de Carrer"

El dissabte passat, es va celebrar la tradicional “Fira del Comerç d’Alaquàs", organitzada com és habitual per CAdA, l'associació de comerciants de la localitat.

Amb quasi mig centenar d'expositors, els visitants van poder trobar una àmplia oferta de productes i serveis que anaven des d'equipament de la llar, moda, joieria i complements personals, serveis de salut i cura personal, equipament escolar, llibres, cultura...

"A diferència d'altres fires, a Alaquàs trobem molta varietat d'oferta, és difícil visitar la fira i no comprar gens" -afirmaven els visitants-.

L'oferta comercial va estar complementada amb l'oferta gastronòmica oferida per l'hotel que ja és referència en la localitat: l'Hotel Alaquàs que, amb una temptadora terrassa sota els arbres, va permetre als visitants fer un alt i reposar forces per a seguir gaudint de la jornada.

Els més xicotets i xicotetes van estar d'enhorabona perquè durant tot el dia, es van divertir jugant en els inflables i saltant en els llits elàstics. A la vesprada, Dinamo Teatre, va delectar a xicotets i majors amb el contacontes  "La botiga de la Pepa" un relat entranyable en el qual els xiquets i xiquetes juguen un paper protagonista ajudant a relatar l'història d'una anciana que converteix la seua tenda de barri en tot un fenomen cultural.

Una altra de les sorpreses de la jornada van ser els sorteigs que durant tot el dia es van realitzar en el recinte firal: 10 afortunats es van portar a casa un fabulós carro de compra.

La nova presidenta de CAdA, Flori Martínez, va destacar la implicació dels comerciants: "Cada any participem més comerços i açò al seu torn, genera més visites, més vendes i més projecció de marca en la localitat. Estem realment contents amb l'acolliment que té cada any la nostra fira a Alaquàs i molt agraïts als nostres veïns per la seua fidelitat i compromís amb el comerç local i al nostre ajuntament per tota l'ajuda i suport que rebem d'ells els 365 dies de l'any”.

Amb aquest balanç tan positiu, la Junta Directiva de CAdA segueix treballant per a generar campanyes i esdeveniments que potencien dia a dia el comerç local d'Alaquàs.

FIRA DEL COMERÇ ''A PEU DE CARRER''

Publicada por Som Alaquàs en Martes, 12 de junio de 2018

Éxito rotundo de la Feria Comercial de Alaquàs "A Peu de Carrer"

El pasado sábado, se celebró la tradicional “Fira del Comerç d’Alaquàs", organizada como es habitual por CAdA, la asociación de comerciantes de la localidad.

Con casi medio centenar de expositores, los visitantes pudieron encontrar una amplia oferta de productos y servicios que iban desde equipamiento del hogar, moda, joyería y complementos personales, servicios de salud y cuidado personal, equipamiento escolar, libros, cultura.

"A diferencia de otras ferias, en Alaquàs encontramos mucha variedad de oferta, es difícil visitar la feria y no comprar nada" -afirmaban los visitantes-.

La oferta comercial estuvo complementada con oferta gastronómica ofrecida por el hotel que ya es referencia en la localidad: el Hotel Alaquàs que, con una tentadora terraza bajo los árboles, permitió a los visitantes hacer un alto y reponer fuerzas para seguir disfrutando de la jornada.

Los más pequeños y pequeñas estuvieron de enhorabuena porque durante todo el día, se divirtieron jugando en los hinchables y saltando en las camas elásticas. Por la tarde, Dinamo Teatre, deleitó a pequeños y mayores con el cuentacuentos "La botiga de la Pepa" un relato entrañable en el que los niños y niñas juegan un papel protagonista ayudando a relatar la historia de una anciana que convierte su tienda de barrio en todo un fenómeno cultural.

Otra de las sorpresas de la jornada fueron los sorteos que durante todo el día se realizaron en el recinto ferial: 10 afortunados se llevaron a casa un fabuloso carro de compra.

La nueva presidenta de CAdA, Flori Martínez, destacó la implicación de los comerciantes: "Cada año participamos más comercios y eso a su vez, genera más visitas, más ventas y más proyección de marca en la localidad. Estamos realmente contentos con la acogida que tiene cada año nuestra feria en Alaquàs y muy agradecidos a nuestros vecinos por su fidelidad y compromiso con el comercio local y a nuestro ayuntamiento por toda la ayuda y apoyo que recibimos de ellos los 365 días del año”.

Con este balance tan positivo, la Junta Directiva de CAdA sigue trabajando para generar campañas y eventos que potencien día a día el comercio local de Alaquàs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Valoración*