JUGUEM AMB TOT

Amb motiu de la campanya de Nadal i Reis Mags en la que les compres de joguets es disparen, l'associació de comerciants d'Alaquàs - CAdA  vol fer una reflexió a pares, mares, iaios, iaies i a tota la població per a conscienciar-les sobre la importància de comprar joguets sense estereotips de gènere.

"Cal que canviem les concepcions tradicionals sobre quin joguet és de nen o de nena. Volem una societat més igualitària i lliure on cadascú puga elegir amb total llibertat allò que més li agrada sense prejudicis"

Des de CAdA, vos animem als consumidors i consumidores a comprar joguets sense estereotips de gènere.Con motivo de la campaña de Navidad y Los Reyes Magos en las que la compra de juguetes se dispara, la asociación de comerciantes de Alaquàs - CAdA  quiere hacer una reflexión a padres, madres, abuelos, abuelas y a toda la población para crear conciencia sobre la importancia de comprar juguetes sin estereotipos de género.

"Es necesario que cambiemos las concepciones tradicionales sobre qué juguete es de niño o de niña. Queremos una sociedad más igualitaria y libre donde cada uno pueda elegir con total libertad aquello que le guste más sin prejuicios"

Desde CAdA, os animamos a los consumidores y consumidoras a comprar juguetes sin estereotipos de género

campaña-juguete-igualdad-CAdA-comercio-alaquas

Campanya de joguets per la igualtat realitzada per CAdA - Comerciants Associats d'Alaquàs. Amb la col·laboració del Ajuntament d'Alaquàs i la Generalitat Valenciana.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Valoración*