El cap de setmana comercial i gastronòmic d’Alaquàs

banner_FB_feria-01

El cap de setmana comercial i gastronòmic d'Alaquàs

El dissabte passat, es va celebrar la tradicional "Fira del Comerç d'Alaquàs", organitzada com és habitual per CAdA, l'associació de comerciants de la localitat.

Amb més de 30 expositors, els visitants van poder trobar una àmplia oferta de productes i serveis que anaven des d'equipament de la llar, moda, joieria i complements personals, serveis de salut i cura personal, equipament escolar, llibres, cultura...

L'oferta comercial va estar complementada amb l'oferta gastronòmica oferida per AHORA, l'associació d'hostalers i restauradors d'Alaquàs que va preparar una varietat de tapes i arrossos tradicionals valencians.

Els més xicotets i xicotetes van estar d'enhorabona perquè durant tot el dia, es van divertir jugant en els inflables i saltant en els llits elàstics.

Al matí, gaudirem del contacontes "Los guardianes del Castillo" a càrrec del seu autor Nacho Golfe que va signar exemplars del seu conte a la caseta de Cuenta Que Cuento.

A la vesprada, Miguel Ángel Treceño va realitzar una "Master Class" de Salsa i Bachata a la part central de la fira.

Durant tota la jornada, es van sortejar 25 tovalloles de platja entre els assistents.

Un any més, es fa un balanç molt positiu, la Junta Directiva de CAdA segueix treballant per a generar campanyes i esdeveniments que potencien dia a dia el comerç local d'Alaquàs.

El fin de semana comercial y gastronómico de Alaquàs

El pasado sábado, se celebró la tradicional "Feria del Comercio de Alaquàs", organizada cómo es habitual por CAdA, la asociación de comerciantes de la localidad.

Con más de 30 expositores, los visitantes pudieron encontrar una amplia oferta de productos y servicios que iban desde equipación para el hogar, moda, joyería y complementos, servicios de salud y cuidado personal, equipación escolar, libros, cultura...

La oferta comercial estuvo complementada con la oferta gastronómica ofrecida por AHORA, la asociación de hostaleros y restauradores de Alaquàs que preparó una variedad de tapas y arroces tradicionales valencianos.

Los más pequeños y pequeñas estuvieron de enhorabuena porque durante todo el día, se divirtieron jugando en los hinchables y saltando en las camas elásticas.

Por la mañana, disfrutamos del cuentacuentes"Los guardianas del Castillo" a cargo de su autor Nacho Golfe que firmó ejemplares de su cuento a la caseta de Cuenta Que Cuento.

Por la tarde, Miguel Ángel Treceño realizó una "Master Class" de Salsa y Bachata en la parte central de la feria.

Durante toda la jornada, se sortearon 25 toallas de playa entre los asistentes.

Un año más, se hace un balance muy positivo, la Junta Directiva de CAdA sigue trabajando para generar campañas y acontecimientos que potencien día ea día el comercio local de Alaquàs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Valoración*