Aquest Sant Valentí, CUIDA’T I ESTIMA’T

Cartel_33x68cm_CAdA-Sant-Valenti-2020-sorteig

CAdA regala 50 experiències de salut i cura personal.

Celebra l'amor estimant-te i cuidant-te.

Comprant en la xarxa de comerços CAdA entraràs en el sorteig de 50 EXPERIÈNCIES* DE SALUT I CURA PERSONAL. Demana el teu cupó de participació amb cada compra, amb el segell de l'establiment.

Resultaran premiades aquelles persones que tinguen els cupons en els quals coincidisquen en numeració amb les 3 últimes xifres del sorteig de l'ONCE del dia 14 de febrer de 2020. El termini per a sol·licitar i validar el premi finalitza el 28 de febrer de 2020.

Consulta les bases ampliades ací.

* Premi: 25 PREMIS DE 2 XECS PER VALOR DE 25€ (50€ en total per a cada guanyador o guanyadora). Es podrà utilitzar en un llistat d'establiments (perruqueria i estètica; salut dental; fisioteràpia o podologia) a elegir pels guanyadors o guanyadores. No inclou transport ni desplaçament. El premi no es podrà canviar, en cap cas, per diners en metàl·lic.

CAdA regala 50 experiencias de salud y cuidado personal.

Celebra el amor queriéndote y cuidándote.

Comprando en la red de comercios CAdA entrarás en el sorteo de 50 EXPERIENCIAS* DE SALUD Y CUIDADO PERSONAL. Pide tu cupón de participación con cada compra, con el sello del establecimiento.

Resultarán premiadas aquellas personas cuyos cupones coincidan en numeración con las 3 últimas cifras del sorteo de la ONCE del día 14 de febrero de 2020. El plazo para solicitar y validar el premio finaliza el 28 de febrero de 2020.

Consulta las bases ampliadas aquí.

 *Premio: 25 PREMIOS DE 2 CHEQUES POR VALOR DE 25€. (50€ en total para cada ganador o ganadora). Se podrá utilizar en un listado de establecimientos (peluquería y estética; salud dental; fisioterapia o podología) a elegir por los ganadores o ganadoras. No incluye transporte ni desplazamiento. El premio no se podrá canjear por dinero en metálico.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Valoración*