Así fue la presentación de la campaña de CAdA “el COR del COMERÇ, el COR de la teua CIUTAT”

Dimarts passat 17, CAdA presentava en un acte públic la seua nova campanya de sensibilització "El COR del COMERÇ, el COR de la teua CIUTAT".

La cita va tindre lloc en l'emblemàtic Castell d'Alaquàs, a càrrec de Miguel Idáñez, president de CAdA, i d'Elvira García Campos, alcaldessa d'Alaquàs. Van assistir diverses personalitats polítiques, així com membres i representants de l'associació i veïns i veïnes de la localitat.

L'objectiu de la campanya és posar en valor el comerç local i els beneficis que aporta aquest a la pròpia comunitat, tant de forma social com a econòmica. La importància de l'associacionisme i del treball col·lectiu, o en conseqüència, la recompensa que genera la seua unió i esforç.

Aquesta és una campanya que apel·la a la sensibilitat humana. Esta feta amb molt cor i il·lusió. Els protagonistes són els mateixos comerciants, així com els clients i clientes, doncs, tots dos són peces molt importants en aquest puzle. Al llarg d'aquest projecte s'han anat realitzant diverses entrevistes, en les quals es fa un recorregut i valoració sobre la visió de l'associació des de la seua creació: passat, present i futur.
El seu format, en vídeo, està pensat per a difondre's per xarxes socials, donat el protagonisme i importància que tenen aquests mitjans en l'actualitat per a arribar a tot el públic.

Al llarg de les pròximes setmanes, des de les xarxes socials de CAdA, s'aniran donant a conéixer tots aquests vídeos que s'han anat realitzant per a tot el conjunt de la campanya, on ens acostarem al públic de primera mà, per a transmetre i donar a conéixer el que és l'associació i la seua labor.

Tots som CAdA, el COR del comerç, el COR de la teua ciutat.

Presentacion somCAdA somAlaquas cor comerç comercio campaña comerciantes

CAdA comerciantes alaquàs presentación campaña somCAdA somAlaquàs compraenCAdA comerciantes

El pasado martes 17, CAdA presentaba en un acto público su nueva campaña de sensibilización "El COR del COMERÇ, el COR de la teua CIUTAT".

La cita tuvo lugar en el emblemático Castillo de Alaquàs, a cargo de Miguel Idáñez, presidente de CAdA, y de Elvira García Campos, alcaldesa de Alaquàs. Asistieron diversas personalidades políticas, así como miembros y representantes de la asociación y vecinos y vecinas de la localidad.

El objetivo de la campaña es poner en valor el comercio local y los beneficios que aporta a éste a la propia comunidad, tanto de forma social como económica. La importancia del asociacionismo y del trabajo colectivo, o en consecuencia, la recompensa que genera su unión y esfuerzo.

Ésta es una campaña que apela a la sensibilidad humana. Esta hecha con mucho corazón e ilusión. Los protagonistas son los propios comerciantes, así como los clientes y clientas, pues ambos son piezas muy importantes en este puzzle. A lo largo de este proyecto se han ido realizando varias entrevistas, en las cuales se hace un recorrido y valoración sobre la visión de la asociación desde su creación: pasado, presente y futuro.
Su formato, en vídeo, está pensado para difundirse por redes sociales, dado el protagonismo e importancia que tienen estos medios en la actualidad para llegar a todo el público.

A lo largo de las próximas semanas, desde las redes sociales de CAdA, se irán dando a conocer todos estos vídeos que se han ido realizando para todo el conjunto de la campaña, donde acercaremos al público de primera mano, para transmitir y dar a conocer lo que es la asociación y su labor.

Todos somos CAdA, el CORAZÓN del comercio, el CORAZÓN de tu ciudad.

Aquí la campaña completa: Canal Youtube CAdA

One thought on “Así fue la presentación de la campaña de CAdA “el COR del COMERÇ, el COR de la teua CIUTAT””

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Valoración*